Coaching
Beter naar Werk coacht mensen die tijdelijk niet lekker in hun vel zitten. Omdat de oorzaken erg divers kunnen zijn, zijn de gevolgen vaak van grote invloed op iemands privéleven, maar zeker ook op het werk! Bovendien beïnvloeden de werksfeer en de thuissituatie elkaar. Ze kunnen daardoor niet los van elkaar gezien worden.

Mijn ervaring is dat mensen die in de thuissituatie problemen hebben, vaak ook op het werk minder presteren of zelfs gaan verzuimen. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Mensen kunnen het op hun werk niet naar de zin hebben, wat weer van invloed kan zijn op de thuissituatie. In beide situaties is het gevolg, dat iemand minder gaat presteren of zelfs verzuimen.

Beter naar Werk gaat op zoek naar de oorzaak en begeleidt iemand om weer Beter gemotiveerd naar zijn werk te gaan. We proberen een balans te vinden tussen werk en privé (Work/ Life Balance). Want iemand die zich goed voelt, zal Beter functioneren, Beter presteren en minder verzuimen.

Door Empowerment op individueel niveau proberen we mensen sterker te maken binnen hun sociale context zodat zij Beter in staat zijn hun omgeving te controleren. Wij stimuleren mensen hun gevoelens Beter te beheersen, ze kritisch inzicht te geven en vaardigheden te laten ontwikkelen, die ze helpen de balans in hun leven te vergroten. Met andere woorden: hoe weet ik op een goede manier mijn leven en werk zo doelmatig mogelijk te combineren.

In onze werkwijze zijn we praktisch en doelgericht!
 
WERKGEVER
WERKNEMER
Beter Naar Werk · Ceresstraat 35, 4811 CB Breda · 06-10406252 · mail@beternaarwerk.nl · KVK 20139694